Mandarin resort bodrum

mandarin_resort_bodrum.jpg

Het viersterrenhotel Mandarin Resort ligt in het centrum van Bodrum. Het is een sfeervol resort met het strand en de boulevard op zo’n 300 meter afstand. Restaurants, bars, discotheken en winkels liggen  dus allemaal op loopafstand. In het hotel heb je in de fraaie, grote tuin, de beschikking over 2 mooie buitenzwembaden met apart kinderbad.  De verzorging in het hotel is uitstekend en all-inclusive, maar je kunt ook half- of  volpension boeken.  Geniet van de sauna en het Turkse stoombad en laat je lekker in de watten leggen in dit heerlijke oord!

Het hotel

Het Mandarin Resort heeft in totaal 109 kamers die in 2012 allemaal gerenoveerd zijn. Er zijn standaard kamers en familiekamers en dat maakt het hotel dus ook geschikt voor gezinnen met kinderen. In de kamers beschik je over alle mogelijke voorzieningen.

Andere faciliteiten in het hotel zijn een autoverhuur balie, wifi, televisieruimte, was- en strijkservice, oproepbare dokter, babysitservice en parkeerplaats en verder zijn er ook nog eens twee grote vergaderzalen. De lobby is gezellig en in het buffetrestaurant met het grote terras kun je de maaltijden gebruiken. Verder is er ook nog een à la carte restaurant, een snackbar en drie gezellige bars.
Bij de zwembaden vind je uiteraard een heerlijk zonneterras met ligbedden, parasols en een handdoekenservice. Wil je lekker tot rust komen, boek dan een massage of aromatherapiesessie. Wordt je juist liever lekker actief zijn, dan kun je meedoen aan de fitness of gaan tafeltennissen of biljarten.

De maaltijden die het hotel verzorgd zijn (behalve in  het à la carte restaurant) altijd in buffetvorm; het is altijd zo’n heerlijke luxe om uit al dat lekkers te mogen kiezen. Daarnaast zijn er tussen 13.00 en 16.00 uur ook snacks te verkrijgen en koffie, thee en gebak is verkrijgbaar van 16.30 tot 17.30 uur.