Hotels bodrum

hotels_bodrum.jpg

Omdat Bodrum zo mooi in de baai ligt, hebben ook de hotels in de Turkse badplaats meestal een fantastische ligging en uitzicht. Bodrum is een echt toeristenoord voor zonvakanties en de meeste hotels zijn dan ook vijf of vier sterren met allerlei heerlijk, luxe faciliteiten. Een ideaal oord om je helemaal in de watten te laten leggen.

Hotels Bodrum; ook voor kinderen

De meeste hotels in Bodrum zijn echte familiehotels. Dat betekent dat ze familiekamers hebben en allerlei voorzieningen voor kinderen zoals activiteiten, oppasservice, kinderbadje en speelruimte. Ook voor volwassen zijn er altijd voldoende faciliteiten om je verblijf in Bodrum perfect te maken; lekkere massages, spa, fitness, romantisch dineren, noem maar op. De hotels zijn in principe zo opgezet dat, hoewel er genoeg moois te zien is in de omgeving, je helemaal het hotel niet hoeft te verlaten.
Ligging van het hotel

Qua luxe en voorzieningen zijn er naar onze mening eigenlijk niet zo heel veel verschillen tussen de hotels Bodrum. Waar je wel op kunt letten als je een hotel zoekt, is de ligging. Die is namelijk wel heel belangrijk. Zit je graag rustig, ga dan niet naar Gümbet, maar neem een hotel in Bodrum dat niet direct aan het strand ligt. Wil je juist graag veel uitgaan met je vrienden en overdag bakken aan het strand? Dan is Gümbet wel perfect. Bedenk dus van te voren even wat je van je vakantie verwacht en zoek dan een hotel dat aan de daarbij behorende eisen voldoet.