Aquapark bodrum

aquapark_bodrum.jpg

Er zijn twee waterparken in/bij Bordrum. Het ene park is klein en ligt vlak bij Bodrum, naast Gumbet. Het andere park is Dedeman Aqua park Bodrum, een groot waterpark net aan de andere kant van de badplaats in Ortakent en hét waterpark van Bodrum.

Dedeman Aqua Park Bodrum

Het Dedeman Aquapark is een werkelijk fantastisch waterpark; de oppervlakte bedraagt maar liefst ruim 40.000 m2, het is het eerste waterpark in Bodrum en het grootste in Turkije. In het waterpark vind je, naast een variëteit aan zwembaden ook 23 super waterglijbanen en een kunstmatige rivier van 350 meter lengte.
Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht; een groot aantal van de glijbanen zijn speciaal geschikt voor kinderen en er zijn ook diverse zwembaden en rivieren, afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen.

Naast spannende attracties zoals de Big Hole, Black Hole, Tube Kamikaza en de Multislide, zijn er ook delen die meer geschikt zijn als je wilt ontspannen. Kom bijvoorbeeld tot rust in de Lazy River of de Wave Pool.
Voor elk wat wils

Het leuke van Dedeman is dat er dus voor ieder wat wils is. En naast al die attracties die er zijn voor waterpret zijn er ook veel andere faciliteiten zodat je er met het hele gezin met gemak een dag plezier kunt maken. Ook als iemand niet het water in wil! Faciliteiten op Dedeman Aqua Park Bodrum omvatten 3 fastfood restaurants, een biertuin, bar, disco, leuke winkels, buspark, speeltuin, schaak, salto trampoline, douches, een medische post en nog veel meer.