Last minute bodrum

last_minute_bodrum.jpg

Acute behoefte aan  zee en zon? Boek dan een last-minute Bodrum, je zit dan binnen een paar dagen lekker op het strand of aan de rand van het zwembad van je hotel! De Turkse badplaats heeft alles in huis om even zon te ‘tanken’ en te genieten van een heerlijke vakantie.

Idyllische gelegen

Bodrum ligt werkelijk prachtig in een baai en heeft een gezellige haven. De accommodaties in Bodrum zijn allemaal lekker luxe, terwijl je met een last minute Bodrum toch heel voordelig uit bent. Je kunt dus voor relatief weinig geld genieten van een vakantie in deze schitterende omgeving.  Geniet van de romantische zonsondergangen, de sfeervolle haven, terrasjes en restaurants, de mooie witte stranden, het bruisende uitgaansleven en de indrukwekkende bezienswaardigheden.

Last minute Bodrum; wat is er allemaal te doen?

In Bodrum en het naastgelegen dorp Gümbet kun je lekker uitgaan; in Gümbet zijn het vooral de jongeren die zich in het feestgewoel mengen terwijl in Bodrum het uitgaansleven wat rustiger is en meer geschikt voor ‘oudere jongeren.’

Zwemmen doe je in het zwembad van je hotel of in de zee, maar je kunt ook gaan  voor een dagje vette waterpret in Dedeman Aquapark.

Historische bezienswaardigheden zijn er ook; bezoek het Griekse theater uit 330 v.Chr., waar nog steeds concerten worden gegeven, of het Mausoleum van Halicarnassus; 1 van de 7 wereldwonderen. Ook het kasteel van Sint Petrus, hoog boven de haven uittorenend, is een bezoekje waard. Het kasteel zelf is mooi, maar de tentoongestelde vondsten uit de prehistorie nog mooier!

Een tochtje met een boot op zee is ook heerlijk, bijvoorbeeld naar het nabij gelegen Griekse eiland Kos!

Zoeken en boeken

Bedenk, middels de andere artikelen op deze site, van te voren waar je ongeveer wil zitten en zoek op internet naar de perfecte last minute Bodrum aanbieding!